Küldetés

A ModeralPontHu önkéntes moderátorok közössége, akik ha különböző posztokat, cikkeket olvasva olyan kommentekbe botlanak, amelyek tartalma releváns, ám megfogalmazása indokolatlanul bántó, gyűlölködő, rasszista, szexista, kirekesztő stb., esetleg hamis alapokon, vagy logikailag helytelen következtetéseken alapulnak, akkor ezekhez a kommentekhez hozzászól oly módon, hogy átírja azokat komilfó nyelvezetre. Magyarról magyarra fordít, miközben megkísérel olyan kultúrát közvetíteni, ami alkalmassá teszi a kommunikációt eredeti jelentésének megfelelően működni. A ModeralPontHu általában nem vitatkozik, hanem megpróbál vitára alkalmassá tenni egy-egy hozzászólást.

Bocsanatot-kerek-gyurcsany-ferenctol


Komment

korpátok génuszia gubó • 12 órája kit akarsz átbaszni csimbók...a hvg-s majmok szétrecskázzák magukat minden balos kis sikerélményre... http://hvg.hu/itthon/20160429_...

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves korpátok génuszia! Ön nyilván azt szerette volna kifejteni, hogy ön szerint nem kell komolyan venni azt, hogy az ellenzéki gondolkodók üdvözlik Orbán Viktor elmarasztalását, mert a Hvg című lapban is nagyon örülnek, ha a baloldalnak sikerélménye van.


hajdu-peter-nincs-koze-a-politikanak-a-plazaepiteshez/112255


Komment

Temesi Gábor · Wolfsberg, Austria koszos biboldó, hol loptad össze a rávalót ? engedélyezte a rabbid ?

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves Temesi Gábor! Ön nyilván azt szerette volna kiadni magából, hogy ön szerint Hajdu Péter zsidó, aki ezért egy rabbi engedélyével lopott pébzből vállalkozik. Érdekes.


Ilyen-lesz-a-2018-as-szocialista-kormany


Komment

RBMBL • 39 perce Hé szerkesztőségi microFASZFEJEK! Ha nem lenne mszp, mi a tripperes, alumínium gombért baszó, rühes, kurva anyátokkal tudnátok foglalkozni? Most írjátok meg, h az LMP-sek miket mondtak a Parlamentben az utóbbi 1 hétben! Végül 1 jó tanács: Csak óvszerrel basszátok meg az anyátokat, mert idióták vagytok ti már elegen !!!

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves RBMBL! Ön nyilván azt szerette volna mondani, hogy a 888.hu szerkesztői ön szerint meglehetősen egyoldalúan tájékoztatnak, és ha nem lenne ellenzék akkor az ön meglátása szerint értelmetlen lenne a 888.hu léte.


Ilyen-lesz-a-2018-as-szocialista-kormany


Komment

Vulpes Inculta • 13 perce "kárpótlási törvényt kell elfogadni a 2010 és 2018 között elkövetett jogsértések áldozatainak kártalanítására." --- Ez is mi a faszom? Nagyapám megjárta recsket, és '89 után kb lófaszt kapott a seggébe nem kárpótlást, most pedig a világpolgártársaknak "kártalanítás" járna az ADÓFIZETŐK PÉNZÉN, mert nem ők nyertek a közbeszerzéseken 8 évig, vagy mégis mi a rák ez????

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves Vulpes Inculta! Ön nyilván azt szerette volna mondani, hogy nem tartja megfelelőnek a '89 utáni kárpótlás mértékét, és azt is kétségbe vonná, hogy 2010-2018 között bárkit is sérelem ért.


Orban-viktor-befolyas-europai-unio-politico.html


Komment

orbanazeuesze Na valami libssi siránkozást,jajveszékelést,nyüszítést mára is,mert nagy a szegénység. Tegnap mi volt a 3 gonosz cselekedet az ATV -n amit a Fidesz csinált ,heee??? muahahaaa ))))) libssik

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves orbanazeuesze! Ön bizonyára azt szerette volna közölni, hogy véleménye szerint a liberális oldal okkal-ok nélkül szóvá tesz dolgokat a Fidesszel kapcsolatban.


szazadveg: tovabb_erosodott_a_fidesz_kdnp_elozi_a_jobbik_az_mszp_t


Komment

átQró 2016. január 28. 17:59 Két csapat van. Egyik térfélen a Fidesz. Magyar csapat. Olyan amilyen. A másik oldalon a kétes idegenlégiósokkal, telepakolt, az MSzP-Jobbik-Lopcsánypárt-LúdtalpasLibsik szivárványos, irizáló transznemű csapat. Feketék, lilák, veresek, sárgák, foltosak, barnák. Durvák, dühösek, alattomosak. Sportszerűségről hallani sem akarnak. Egy csapat, amelynek egy a közös célja: a Fidesz kapujába akarja belőni a labdát. Akarja, de nem tudja! A pillanatnyi eredmény: 50-00 a Fidesz javára. Annak ellenére, hogy a Fidesz csapata sem bravúros.

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves átQró! Ön nyilván annyit szeretett volna közölni a világgal, hogy ön szerint csak a Fidesz lehet magyar, mindenki más deviáns, tehát nem magyar. Ráadásul ön szerint a politika focimeccs, ahol a Fidesz áll nyerésre.


Dontson-bunko-vagy-buta-selmeczi-gabriella


Komment

pókmalacka Ez miért nem szül unokákat? Hát leszarja a haza üdvét? Szinglihorda tagjaként csak a szopás? Lenyeli ahelyett hogy egy szaftos creampie után végre kiteljesedne otthon?

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves pókmalacka! Ön nyilván azt akarta tanácsolni a képviselő asszonynak, aki egyébként kétgyermekes anyuka, hogy jobban tenné, ha nem politizálna.


szikszai_peter:_uj_peter_az_index_korrumpalodasarol


Komment

a_Kánya Az a pletyka járja, hogy a zindex belterjes stábjából többen álnéven kommentelnek... De hát ez csak pletyka, ugye hopika. A belterjesség is kizárólag szellemi értelemben...

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves a_Kánya! Ön nyilván annak a vélekedésének akart hangot adni, hogy az Index munkatársai valahol, valamire álnéven kommenteket írnak. Bizonyítékként erre a terjengő pletykákat hozza.


lazar_a_kormany_kesz_a_targyalasra_a_kozneveles_ugyeben


Komment

Miskolci Hozzászóló kiszűrése 2016. február 5. 06:43 Addig jó az országnak amíg a liberráltakat ütögeti a guta!

Rekomment

ModerálPontHu

Szerző:

Kedves Miskolci! Ön nyilván azt akarta mondani, hogy ön szerint a legfontosabb az ország jóléte számára hogy a liberálisok ne érezzék jól magukat.« 1 2 3 4 5 6 »